nlfr
Tel.:058 77 00 03
Contact old
Van schilderwerk tot wandbekleding en het plaatsen van parket en laminaat

Aannemer J&M De Coene is uw specialist in binnenhuisafwerking

Schilderen, behangen, vloeren... renoveren brengt soms meer werk met zich mee dan u had verwacht. Bespaar uzelf een hoop kopzorgen én wees er zeker van dat het resultaat helemaal is wat u voor ogen had en schakel een professionele binnenhuisaannemer in.

Als u aan het bouwen of verbouwen bent, is het belangrijk dat u samenwerkt met een externe aannemer waar u op kan vertrouwen. In en rond Koksijde is afwerkingsbedrijf J&M De Coene al 80 jaar de renovatiepartner bij uitstek. Niet alleen gaan wij prat op een gedetailleerde afwerking, wij hechten ook veel belang aan een uitstekende service, we maken gebruik van moderne technieken, houden rekening met het milieu en waarborgen een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

Waarvoor kan u ons inschakelen tijdens het renoveren?

In eerste instantie is onze firma gespecialiseerd in schilder- en behangwerken. Ook vloeren behoort tot ons takenpakket, net als het plaatsen van raamdecoratie. Als extra service kunnen wij u ook helpen met kleine elektriciteitswerken of kleine schrijnwerken.

Zo hoeft u slechts één vakman in te schakelen om uw volledige woning een make-over te geven. Een service die wij maar al te graag verlenen aan onze klanten!

Contacteer ons! 058 77 00 03