nlfr
Tel.:058 77 00 03
Contact old
Lekker warm in de winter, aangenaam fris tijdens de zomermaanden

Uw woning isoleren? Een slimme keuze!

Maak kennis met de talloze voordelen van isolatie. Uw woning is altijd aangenaam op temperatuur want tijdens de warmere maanden komt de hitte er niet in en in de winter blaast u alle warmte niet langer door de muren en het dak naar buiten. Zo bespaart u heel wat op uw energiefactuur én doet u het milieu een groot plezier. Isolatie... Een weloverwogen investering!

Laat uw isolatie plaatsen door de vakmannen van J&M De Coene

Ook met het isoleren van uw woning kunnen de vakmannen van J&M De Coene uit Koksijde u helpen. Geluidsdempende isolatie of warmte-isolerende materialen? We horen graag wat wij voor u kunnen betekenen. Zoals steeds geniet u ook op vlak van isolatie van kwaliteitsvol werk en de typische persoonlijke service waar u altijd op kan rekenen bij dit familiebedrijf.

Een greep uit ons aanbod op vlak van isolatie:

  • Geluidsdempende materialen voor vloeren en muren, zoals kurkvloeren
  • Gyproc met isolatie
  • ...

U ziet het, wij gaan graag nog een stapje verder dan isoleren alleen. Zo kunnen wij uw woning voorzien van de mooiste vloerbekleding die ook functioneel is én een kamer afwerken met gyproc zodat u bijvoorbeeld van die verloren zolderruimte een mooie speelkamer of slaapkamer kan maken.

Bel ons binnenhuisafwerkingsbedrijf vandaag nog voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte wanneer u wil isoleren in Koksijde of daarbuiten. Wij staan steeds tot uw dienst!

Contacteer ons! 058 77 00 03