nlfr
Tel.:058 77 00 03
Contact old
Het schildersbedrijf met de nadruk op passie en professionalisme

Bij J&M De Coene uit Koksijde vindt u meer dan zomaar een schilder

Is het tijd om nieuw leven in uw interieur te blazen? Dan kan een likje verf al een wereld van verschil betekenen. De schilders van J&M Decoene uit Koksijde zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste trends in schilderwerk, gebruiken we de beste materialen en werken we met duurzame merken verf. Daarnaast gaan we ook nog eens prat op naar een kwalitatieve afwerking tot in de puntjes. Alles voor een verbluffend resultaat dus!

Meer dan schilderen alleen

Ook garanderen wij u zo weinig mogelijk hinder tijdens de schilderwerken en zorgen wij eventueel voor de nodige voorbereidingen, zoals gyproc plaatsen, schrijnwerk of elektriciteit en raamdecoratie. Bij ons schildersbedrijf vindt u dus niet alleen een schilder, maar ervaren vakmannen die graag de binnenafwerking van uw woning onder handen nemen.

Schilderwerk voor elke woonstijl

Heeft uw binnenhuisinrichting een landelijke of eerder moderne uitstraling? Voor elke stijl hebben wij de gepaste kleuren en verftechnieken in huis. Voor elke opdracht zoeken we bovendien de beste verf uit. Deze vinden we bij vooraanstaande merken als Boss Paints, Farrow and Ball, Matthys, Sikkens...

Twijfel niet wanneer u een ervaren schilder in Koksijde of omgeving zoekt. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons! 058 77 00 03