nlfr
Tel.:058 77 00 03
Contact old
J&M De Coene maakt ook van uw woning een droomwoning

Het schildersbedrijf in regio Koksijde waar kwaliteit primeert

In 1936 richtte schilder René De Coene zijn eigen schildersbedrijf op in Sint-Idesbald. Wat begon als een klein, maar ambitieus project groeide uit tot een bloeiend familiebedrijf waarin Jean, Michel en Maxim De Coene momenteel het levenswerk van hun (over)grootvader voortzetten.

J&M De Coene is anno de 21e eeuw een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in schilderwerken en meer, gevestigd in Koksijde.

Waarvoor voor ons kiezen? Niet alleen omwille van de passie voor schilderwerk die al generaties lang in ons bloed zit. Ook de persoonlijke service, die zo typerend is voor een familiebedrijf, is een troef. Eerst voeren we een grondige analyse uit - inclusief gratis kleuradvies -, waarna we een gedetailleerde offerte opstellen.

Schilderen

Schilderwerk met oog voor detail. Het eindresultaat is altijd tot in het kleinste hoekje piekfijn afgewerkt.


Wanddecoratie

Behangpapier is weer helemaal terug van weggeweest! Ook met sierpleisterwerk kunnen wij u helpen.


Vloeren

Alle types soepele vloerbekleding worden vakkundig voor u geplaatst. Het voordeel aan dit type vloer? Hij oogt altijd mooi, zonder u een fortuin te kosten.


Isoleren

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei types isolatie. Geluidsabsorberend of warmte-isolerend? We helpen u er graag mee.


Externe aannemer

Kleinschalige binnenhuisafwerking, spuitwerk, schrijnwerk, gyprocwerk, elektriciteit, raamdecoratie... Alles voor een woning die tip-top in orde is.

 

Bel ons schildersbedrijf uit Koksijde vandaag nog op en profiteer van een gratis offerte. Wij helpen u graag met schilderwerk en veel meer!

Contacteer ons! 058 77 00 03