nlfr
Tel.:058 77 00 03
Contact old
Modern ogend behangpapier of kamerhoog wandtextiel?

J&M De Coene heeft alles in huis voor de mooiste wandbekleding bij u thuis

Behangpapier oubollig? Helemaal niet wanneer u de professionele behangers van J&M De Coene uit Koksijde inschakelt. Wandbekleding is weer helemaal terug van weggeweest! Kies voor één muur in een opvallend behang met stilistische motieven of geometrische vormen als eyecatcher, opteer voor een neutrale kleur in de hele ruimte, maak kennis met fotobehang, trendy patronen of iets unieks zoals houtprint behang. De opties zijn legio en wij staan u graag bij met advies, indien gewenst.

Wanddecoratie, voor ieder wat wils

Wist u dat er bovendien bijzonder veel soorten behangpapier en wandbekleding bestaan? Niet alleen op vlak van patronen en kleuren dus, er zijn ook heel wat verschillen wat structuur en kwaliteit betreft. Ons aanbod gaat van cellulosebehang tot kamerhoog wandtextiel. Ook vliesbehang en tasso behang behoren tot de mogelijkheden.

Mooi behang, vakkundig geplaatst

Onze behangers gaan altijd even professioneel te werk. Zo ondervindt u zo weinig mogelijk hinder tijdens de werken. Moeten er voor de aanvang van de behangwerken nog bepaalde voorbereidingen gebeuren? Ook deze nemen wij als schilder- en behangersbedrijf graag voor onze rekening: gyproc plaatsen, schrijnwerk en elektriciteit of raamdecoratie... Wij doen het allemaal met evenveel plezier!

Zoekt u nog een vakman voor wandbekleding in Koksijde of de ruime regio? J&M De Coene is de specialist in behang en wanddecoratie waar u naar op zoek was. Bel ons vandaag nog voor meer informatie.

 

Contacteer ons! 058 77 00 03